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DINNER MENU

ディナーメニュー

SPECIALITES

Grilled Bagna Cauda with Hummus

¥1,650

焼きバーニャカウダ ~フムスを添えて~

Butcher’s Plate

¥1,980

ブッチャーズ プレート

Spicy Chicken Wings

¥950

スパイシーチキンウィング

Shūpaurō (Mongolian Braised Lamb)

¥1,280

ラムの煮込み ~シュウパウロウ~

Grilled Pork

¥1,250

ポークグリル

Grilled Skirt Steak

¥1,280

牛ハラミのグリル

Spare Ribs

¥1,000

スペアリブ

“Tom Yum Kung Soup” (Thai Spicy Shrimp Soup)

¥1,350

トムヤムクン

RICE PAPER

Vietnamese Shrimp and Coriander Fresh Spring Rolls

¥500

海老とパクチーのベトナム風生春巻き

Spam Fresh Spring Rolls

¥600

スパム入り生春巻き

“Bankun” (Spring Rolls with Special Beef)

¥750

バンクン~特選牛肉入り春巻き~

SALAD

Rainbow Shrimp Salad (Grilled Shrimp Salad)

¥950

レインボーシュリンプサラダ~グリル海老のサラダ~

VegeLabo Salad (Vegetable Salad with Peanuts)

¥950

VegeLaboサラダ~野菜たっぷりピーナッツベースのサラダ~

Detox Salad (Daily Fresh Vegetable Salad)

¥950

デトックスサラダ~その日出会った新鮮野菜のサラダ

APPETIZER

VegeLabo Style Potato Salad

¥500

VegeLaboのポテトサラダ

Cold ” Ma Po Tofu ” (Spicy Sichuan Tofu and Minced Meat)

¥650

冷たいマーボー豆腐

Pickled Seasonal Fruits and Vegetables

¥500

季節のフルーツと野菜のピクルス

Shrimp Toast ( One Slice )

¥300

海老トースト 1枚

Drool-Worthy Sichuan Chicken

¥750

四川風よだれチキン

Seasonal Vegetable Fries

¥500

季節野菜のフライドポテト

Fresh Seasonal Fish Carpaccio

¥950

鮮魚のカルパッチョ

WOK & GRILL

Stir-fried Shrimp and Seasonal Vegetables with Salt

¥950

海老と季節野菜の塩炒め

Homemade Anchovies and Cabbage Saute

¥650

自家製アンチョビのキャベツソテー

Vegetable Omlette

¥850

ベジオムレツ

RICE & NOODLE

VegeLabo Style “Pho” Noodles

¥950

VegeLaboのフォー

Skirt Steak Rice Bowl

¥1,250

牛ハラミ丼

Garlic Fried Rice with Vegetables

¥950

野菜たっぷりガーリックチャーハン

Indonesian Fried Noodles “Mi Goreng”

¥950

インドネシア風焼きそばミーゴレン

DESSERT

Seasonal Vegetable “ Zenzai ”

¥500

季節野菜のぜんざい

VegeLabo Ice Cream

¥650

VegeLaboアイス

Today’s Dessert

¥ASK

本日のデザート